Tornar
1 Març, 2021

El Museu Carmen Thyssen Andorra i Crèdit Andorrà han obert les portes de l’exposició ‘Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas’, un recorregut per l’obra d’artistes catalans de finals del segle XIX i principis del segle XX, com Josep Masriera, Modest Urgell, Santiago Rusiñol o Joaquim Mir, entre altres.

Els comissaris Isabel Rodríguez i Guillermo Cervera proposen una selecció representativa de vint-i-tres quadres de la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà, que es podrà veure per primera vegada a Andorra en un espai museístic obert al públic, juntament amb cinc de la Col·lecció Carmen Thyssen.

Avantatges per als clients de Crèdit Andorrà

Entrada a preu reduït fins al 31 de març pagant amb una targeta de Crèdit Andorrà (5 euros amb audioguia inclosa).

Preus reduïts

Si tens el Carnet Jove o el Carnet Jove 16PUNT30, ets menor de 26 anys o major de 65, també pots beneficiar-te d’una entrada a preu reduït (5 euros amb audioguia inclosa) durant tot el temps que duri l’exposició. Entrada gratuïta si ets menor de 18 anys.

Experiència interactiva

Audioguies i pantalles tàctils. Recorregut musical proposat per la Fundació ONCA, que crea un mestissatge pictoricomusical.

Mesures de seguretat i higiene

Aforaments reduïts, visites guiades amb sis persones com a màxim i reserva prèvia.

Més informació aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m