Tornar
1 Març, 2021

Durant el mes de març, la Fundació Crèdit Andorrà ha programat noves activitats en el marc del seu programa per fomentar l’envelliment saludable d’una manera integral entre les persones més grans de 60 anys.

 • Taller d’eines telemàtiques: en aquestes sessions es descobriran plataformes que permeten, de manera telemàtica, formar-se i mantenir l’intercanvi d’informació i la comunicació entre usuaris.
  Dia i hora: del 2 al 25 de març, dimarts i dijous, d’11 a 12 hores
 • Xerrada Com cuidar el cuidador: haver de cuidar un familiar o una persona propera és una situació en què ens podem trobar en algun moment de la vida, sigui per un període breu o per un temps llarg. En la xerrada es parlarà del canvi de rol i l’alteració física, psíquica i social que experimenta el cuidador, i es donaran eines per ajudar-lo.
  Dia i hora: 3 de març, a les 16 h

 • Taller d’Iniciació als primers auxilis: Aproximació als primers socors adaptats a la gent gran. Com s’ha d’actuar davant un possible accident? Taller organitzat amb la col·laboració de la Creu Roja Andorrana. 
  Dia i hora: 10 de març, a les 16 hores

 • Xerrada Aliments energètics. Quins són i què ens aporten. De la mateixa manera que la proteïna és important per als músculs i els teixits, els nutrients energètics són el combustible diari que ens fa moure i alimenta el cervell, i són clau per millorar l’estat d’ànim.
  Dia i hora: 24 de març, a les 16 h

 • Visita a l’exposició del Museu Carmen Thyssen. Visita guiada a l’exposició temporal «Talents amb denominació d’origen: de Rigalt a Puigdengolas», centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza.
  Dia i hora: 17 i 18 de març, a les 11 h o a les 16 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m