Tornar
31 Gener, 2021

La Universitat d’Andorra (UdA), conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, ha basat sempre la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia organitza, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dona suport a l’organització i el finançament d’aquests programes.

Per al mes de febrer hi ha previst impartir els seminaris següents:

  • Alteracions de conducta en persones amb Autisme. Comprensió i estratègies d’intervenció, a càrrec de Víctor Adé. Tindrà lloc els dies 26, de 16 a 20 hores, i 27, de 9 a 13 hores. La data límit per inscriure-s’hi és el 19 de febrer.
  • Inbound Recruiting, a càrrec de Toni Gimeno Solans. Tindrà lloc els dies 26, de 16 a 21 hores, i 27, de 9 a 13 hores. La data límit per inscriure-s’hi és el 19 de febrer.
  • Els dies 3 i 4, 10 i 11, i 17 i 18 de març, de 18 a 20 hores, tindrà lloc el seminari Confecció de l’EFE (Estat de fluxos d’efectiu). Aplicació pràctica, a càrrec de Manuel Cayetano. La data límit per inscriure-s’hi és el 24 de febrer.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m