Tornar
31 Gener, 2021

La Fundació Crèdit Andorrà i l’Associació TRANA Esclerosi Múltiple organitzen conjuntament tallers d’estimulació cognitiva per a afectats d’esclerosi múltiple. La Fundació Crèdit Andorrà participa en aquest programa de tallers des del 2011, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa «La salut al dia» que promou la Fundació. Els tallers, dirigits per l’equip de neuropsicòlogues de SAINE, són gratuïts i presencials, amb totes les mesures sanitàries de seguretat i prevenció que requereix la situació actual. Es faran cada dimecres fins a finals de juny. Les persones interessades a assistir-hi poden formalitzar les inscripcions a través de l’Associació TRANA Esclerosi Múltiple al telèfon 821345. Les necessitats específiques de transport adaptat es resolen amb el suport del Servei de Transport Sociosanitari de la Creu Roja Andorrana.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m