Tornar
31 Gener, 2021

La Fundació ha ampliat durant els últims mesos el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. Les circumstàncies actuals, conseqüència de la Covid-19, han agreujat la situació econòmica de moltes famílies i col·lectius que s’acullen a aquestes ajudes.

La Fundació Crèdit Andorrà ha tornat a col·laborar amb el Banc d’Aliments de Càritas Andorrana i amb la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana. En aquesta donació ha aportat un total de 1.287 unitats de productes de primera necessitat, és a dir, productes alimentaris, d’higiene personal i de la llar. En concret, la Fundació Crèdit Andorrà ha lliurat 70 caixes amb 857 unitats de productes a la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana, i 32 caixes amb 430 unitats de productes al Banc d’Aliments de Càritas Andorrana, amb qui continua col·laborant, a més, finançant vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats.

D’altra banda, la Fundació també ha col·laborat en la distribució de 38.000 mascaretes KN95 entre les diferents entitats socials amb les quals treballa. L’empresa InnoVision Medical, establerta a Andorra, n’ha fet la donació amb l’objectiu que es distribueixin a col·lectius vulnerables del país. La Fundació distribueix les primeres unitats del material sanitari a les entitats que treballen amb col·lectius vulnerables com la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el Centre Penitenciari, Càritas Andorrana i el Centre Residencial DomusVi Salita, segons les seves necessitats.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m