Tornar
31 Gener, 2021

La Fundació ha ampliat durant els últims mesos el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. Les circumstàncies actuals, conseqüència de la Covid-19, han agreujat la situació econòmica de moltes famílies i col·lectius que s’acullen a aquestes ajudes.

La Fundació Crèdit Andorrà ha tornat a col·laborar amb el Banc d’Aliments de Càritas Andorrana i amb la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana. En aquesta donació ha aportat un total de 1.287 unitats de productes de primera necessitat, és a dir, productes alimentaris, d’higiene personal i de la llar. En concret, la Fundació Crèdit Andorrà ha lliurat 70 caixes amb 857 unitats de productes a la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana, i 32 caixes amb 430 unitats de productes al Banc d’Aliments de Càritas Andorrana, amb qui continua col·laborant, a més, finançant vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m