Tornar
31 Gener, 2021

A Crèdit Andorrà sabem com és d’important per als pares i mares l’educació i la formació dels seus fills, com també la gran responsabilitat i l’elevat esforç econòmic que representen.

És per això que posem a disposició dels nostres clients diversos productes adreçats, únicament, als menuts de la casa per ajudar, avui, a preparar el seu demà:

Compte Piolet: un compte corrent sense despeses, on poder ingressar els estalvis dels fills.

PIOtargeta: la primera targeta personalitzada amb el nom del fill i amb els personatges del Club Piolet. La PIOtargeta és una targeta d’estalvi perquè els més petits aprenguin a estalviar de manera divertida. A més:

  • És gratuïta i serveix per ingressar, de manera ràpida, còmoda i segura, els estalvis directament al Compte Piolet.
  • Permet ingressar els estalvis dels fills a través de qualsevol dels nostres terminals d’ingressos, repartits per totes les parròquies del país i operatius les 24 hores del dia.

Plans Estudiant Piolet: plans per estalviar al llarg dels anys amb l’objectiu d’afrontar les possibles despeses d’estudi i formació dels fills. Els Plans Estudiant Piolet es presenten en dues modalitats perquè es pugui triar l’opció que s’adapta millor a les necessitats de cada client.

Els clients que estiguin interessats en obrir un Compte Piolet, poden deixar les seves dades de contacte en el formulari següent.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m