Tornar
23 Desembre, 2020

De pel·lícula!

En el marc de la tercera edició d’ORDINO CLÀSSIC, una iniciativa cultural que té com a objectiu acostar a tothom la música clàssica a través d’un concepte més actual i modern, el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà han programat una nova cita. De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que, a través de les seves històries, ens ha fet viatjar. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta vol ser també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El concert, que anirà a càrrec d’un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violins), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), compta amb la participació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes, la selecció musical i els arranjaments de Francesc Planella, i la dramatúrgia, selecció de textos i direcció escènica de Joan Hernández.

Programa

Intro 2046 (Polonaise), Tema de James Bond, Harry Potter i la pedra filosofal, Esmorzar amb diamants (Moon River), El malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins, Moulin Rouge (El Tango de Roxanne), Outro 2046 (Polonaise)

Dia i hora: 31 de gener, a les 17 h i a les 19.30 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra

El concert es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat derivades de l’emergència sanitària. L’aforament és limitat.

Entrades ja a la venda. El preu és de 15 €.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m