Tornar
21 Desembre, 2020

Crèdit Andorrà és un dels principals col·laboradors del Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef, que se centra en la lluita contra l’ús d’infants soldats per part de grups armats a la República Centreafricana.

Per aquest motiu, Crèdit Andorrà posa a disposició dels seus clients la targeta Visa Unicef, una targeta que, a més de servir per fer pagaments com qualsevol altra, permet contribuir a donar suport als infants que són alliberats i ajudar-los a refer les seves vides i a retrobar-se amb les seves famílies i comunitats, fent d’aquest país un lloc millor per a aquests nens i nenes. Aquesta targeta de crèdit destina una aportació anual mínima de 30 euros a aquest fi i, per la seva banda, el banc hi col·labora cada any amb una aportació dinerària, a més de donar el 50% dels guanys procedents de les comissions d’ús de la Visa Unicef. El cost anual de tinença de la targeta és de 45 euros.

Aquests diners es destinen a aquest projecte a favor de l’alliberament dels infants soldats. Amb una estimació d’entre 6.000 i 10.000 infants soldats, el programa té per objectiu, un cop alliberats, donar-los el suport necessari per superar els abusos i el trauma que han patit i recuperar-se en un entorn segur abans de reunir-se amb les seves famílies. Això és sovint una tasca difícil i llarga, que la targeta Visa Unicef ajuda a dur a terme.

Des del 2004, la col·laboració entre Crèdit Andorrà i Unicef Andorra ha permès millorar la vida de milers d’infants gràcies a aquesta targeta, però també amb altres accions que han posat de manifest el nostre compromís amb els valors i objectius d’Unicef.

A més de la República Centreafricana, anteriorment la targeta Visa Unicef de Crèdit Andorrà havia ajudat a finançar un projecte per fomentar els valors democràtics en els diferents sistemes educatius de Bòsnia i Hercegovina i un programa per prevenir i protegir els adolescents del Camerun contra el VIH i la sida.

L’aportació de Crèdit Andorrà a Unicef Andorra des del 2004 fins al 2020 ha estat de 773.518,34 euros.

Més informació aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m