Tornar
21 Desembre, 2020

La Fundació Crèdit Andorrà treballa per aportar eines i mitjans per incidir positivament en el benestar de les persones que tenen més de seixanta anys.

Amb l’arribada de la Covid-19, la Fundació Crèdit Andorrà va posar en marxa l’Aula Virtual de L’espai i la plataforma de formació virtual, on els usuaris van poder trobar tota una sèrie d’activitats, cursos i consells. Vista la bona acceptació que va tenir aquesta plataforma, i veient que la situació d’emergència sanitària no millora, la Fundació Crèdit Andorrà continua apostant per la formació virtual, amb la voluntat que els usuaris de L’espai puguin participar d’una manera segura i des de casa en els cursos i tallers. Al mateix temps, busca que més gent pugui tenir accés a les diferents accions que es proposen.

La proposta de la Fundació Crèdit Andorrà està pensada per poder seguir la formació en directe. Per fer-ho s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: www.fundaciocreditandorra.ad.

En aquest tutorial es poden veure els passos que s’han de seguir per poder accedir a la plataforma de formació: Veure tutorial

Per al mes de gener, les activitats són:

  • Taller de telèfon mòbil

En aquest taller es descobriran aplicacions addicionals com el correu, Internet, Maps o WhatsApp. S’aprendrà a descarregar jocs i altres eines que ofereixen els telèfons mòbils. Cada participant ha de tenir a l’abast el seu telèfon mòbil.

Dia i hora: del 18 de gener al 24 de març, dilluns i dimecres, d’11 a 12 h

  • Curs de creativitat digital

Mitjançant programes i aplicacions de diferents dispositius –ordinador, telèfon mòbil o tauleta tàctil–, s’estimularà la creativitat creant digitalment tot tipus de documents i preparacions.

Dia i hora: del 19 de gener al 25 de febrer, dimarts i dijous, d’11 a 12 h

  • Taller d’estimulació de la memòria mitjançant la informàtica

A partir de diferents aplicacions, jocs i fitxes d’exercicis des de l’ordinador, s’estimularan capacitats cognitives com la memòria, l’atenció, la concentració i el càlcul, entre d’altres.

Dia i hora: del 19 de gener al 25 de març, dimarts i dijous, de 17 a 18 h

  • Taller de vídeo digital

El programa de tractament de vídeo de Windows 10 permet realitzar vídeos creatius i presentacions de fotografies gairebé com els professionals.

Dia i hora: del 22 de gener al 26 de març, els divendres d’11 a 12 h

  • Curs d’història d’Andorra

Curs sobre la història d’Andorra en general.

Dia i hora: del 18 de gener al 29 de març, dilluns, de 9.30 a 10.30 h

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m