Tornar
21 Desembre, 2020

El Museu Carmen Thyssen Andorra i Crèdit Andorrà han presentat la nova exposició del Museu, «Talents amb denominació d’origen. De Rigalt a Puigdengolas», una exposició centrada en el diàleg artístic entre la Col·lecció d’Art de Crèdit Andorrà i la Col·lecció Carmen Thyssen-Bornemisza. La mostra s’inaugurarà l’11 de febrer de 2021 i romandrà oberta fins al 9 de gener de 2022. S’obrirà al públic a partir del 12 de febrer.

L’exposició fa un recorregut per l’obra d’artistes catalans de finals del s. XIX i principis del s. XX, pintors que coincidiren en la seva formació o que crearen escola pròpia. L’Escola de la Llotja, l’Escola d’Olot, la Colla del Safrà, l’Escola Luminista de Sitges i Els Quatre Gats hi són representats amb una selecció d’obres que vol mostrar la similitud i les divergències entre pintors catalans d’aquesta època, els estils més singulars i les afinitats en el seu treball.

La mostra és ideada pels dos comissaris de l’exposició, Isabel Rodríguez i Guillermo Cervera, amb la voluntat de col·laboració entre la col·lecció privada de Crèdit Andorrà, iniciada l’any 1989, i el museu andorrà sorgit de la col·lecció privada de la baronessa Carmen Thyssen. S’hi exposaran vint-i-tres obres del Fons d’Art de Crèdit Andorrà i cinc obres de la Col·lecció Carmen Thyssen.

La roda de premsa de presentació ha anat a càrrec de Pep Farràs, gerent de la Fundació Museand; Guillermo Cervera, co-comissari de la mostra, i Joan R. Mas, director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m