Tornar
21 Desembre, 2020

La banca online de Crèdit Andorrà, l’e-Crèdit, ofereix diverses opcions que faciliten als usuaris conèixer el consum i els moviments de les seves targetes de manera còmoda i àgil. Algunes d’aquestes opcions són:

  • Consultar els moviments a través de l’extracte de la targeta: l’usuari podrà consultar el recull dels moviments del mes en curs i dels mesos anteriors a través del desplegable de selecció d’extractes anteriors per mesos.
  • Consultar moviments anteriors a través de l’opció de filtre: aquesta opció permet a l’usuari filtrar per import i data la consulta d’un moviment concret.
  • Accedir als moviments a través del càrrec en compte de l’extracte mensual: en els moviments del compte, l’usuari també podrà accedir als moviments de la targeta d’aquell mes accedint al detall de la liquidació mensual de la targeta.

Els clients també tenen l’opció de configurar una alerta per les compres fetes amb la targeta activant el servei gratuït d’alertes. Amb aquest servei, l’usuari rebrà un avís al mòbil sempre que es faci un pagament superior a la quantitat que hagi definit i en el territori que hagi seleccionat.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m