Tornar
21 Desembre, 2020

Els nous descomptes del Carnet Jove arriben aquest mes de gener. Amb el lema «XQ HO VALS», Carnet Jove Andorra llança els descomptes del 2021. Fruit de l’acord de patrocini de Crèdit Andorrà amb l’Associació Carnet Jove Andorra, tots els titulars de la targeta Carnet Jove 16PUNT30 tindran fantàstics descomptes, entre els quals:

  • Dos dies d’esquí pel preu d’un a Vallnord Pal-Arinsal.
  • Tres enviaments gratuïts per a comandes amb City Xerpa.
  • 1 GB de dades extra durant un mes amb Andorra Telecom.
  • I molts altres.

Els descomptes del 2021 es poden consultar a través l’app de Carnet Jove Andorra, disponible a Google Play i a l’Apple Store, des d’on els joves poden gestionar tots els seus descomptes i no esperar ni un moment a beneficiar-se’n.

Per als clients entre 16 i 30 anys, ara és el moment de demanar la targeta Carnet Jove 16PUNT30, per només 6 euros l’any, destinats íntegrament a l’Associació Carnet Jove d’Andorra, i començar a gaudir del 2021.

Demanar la targeta.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m