Tornar
21 Desembre, 2020

Crèdit Andorrà patrocina novament les Crèdit Andorrà GSeries, el campionat de velocitat sobre gel organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra, que tindrà lloc durant els mesos de gener i febrer al Circuit d’Andorra-Pas de la Casa.

L’inici serà el dia 9 de gener, amb les G1, i el dissabte següent, dia 16, tindran lloc les G2. La G3 serà el 13 de febrer i les G4, el dia 6. Pel que fa a l’horari, la competició començarà a les 4 de la tarda i es preveu que acabi a les 12 de la nit, aproximadament.

Com a novetat d’aquest any hi haurà els GIAND, que passaran a ser la categoria reina de les Crèdit Andorrà GSeries. Repetiran una temporada més les categories 2RM (vehicles de 2 rodes motrius) i els Side by Side, també anomenats buggys, molt espectaculars i de gran acollida a Andorra. S’incorpora com a nova categoria la competició amb motos, les ICE Gladiators, que l’any passat van compartir pista amb els cotxes i aquest any passaran a formar part de manera íntegra al míting.

Més informació: www.aca.ad/creditandorragseries

Aquest any, a causa de la situació excepcional provocada per la Covid-19, no es podrà accedir al Circuit. Es pot seguir l’esdeveniment des dels canals de Supporting:

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m