Tornar
21 Desembre, 2020

Pagar amb les targetes de Crèdit Andorrà ofereix la possibilitat d’aconseguir importants descomptes en els forfets d’esquí. Beneficia’t d’un 10% de descompte en els forfets de 2 a 7 dies a Grandvalira, Ordino Arcalís i Vallnord. El descompte només s’aplica en la compra a les taquilles de l’estació.

A més, pagant amb les targetes de Crèdit Andorrà tens tots aquests altres avantatges:

•           Descompte del 2% en carburants i articles de consum comprats a les botigues de la xarxa d’estacions de servei CEPSA, ELF i REPSOL del país.

•           Descompte del 15% a Naturlàndia en totes les activitats que ofereix el parc.

•           Descompte del 10% en els abonaments de Cicland.

Crèdit Andorrà proposa una àmplia gamma de targetes de crèdit i de dèbit, perquè els clients puguin trobar la que més s’ajusta a les seves necessitats: Visa Electron, Maestro, Visa Clàssic, Mastercard, Visa Unicef, Visa Premier, Visa Platinum, Visa Infinite, Carnet Jove 16PUNT30 i ACA Master.

Aquestes targetes tenen les millors cobertures d’assegurances del mercat. D’altra banda, incorporen la tecnologia contactless per a pagaments ràpids i còmodes, el servei d’alerta gratuït SMS Crèdit que avisa dels pagaments fets pel client per evitar-ne l’ús fraudulent, el comerç electrònic segur amb autenticació via telèfon mòbil, i el Crèdit Wallet per pagar les compres directament amb el mòbil.

Més informació aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m