Tornar
30 Novembre, 2020

La Universitat d’Andorra (UdA), conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, ha basat sempre la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia organitza, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants universitaris i obert als professionals del país.

El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra i dona suport a l’organització i el finançament d’aquests programes.

Al mes de desembre es farà el seminari La música com a recurs terapèutic en els àmbits de l’envelliment saludable i les demències, que serà impartit per Mònica de Castro Torrejón i tindrà lloc l’11 de desembre, de 16 h a 20 h, i el 12 de desembre, de 9 h a 13 h.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m