Tornar
30 Novembre, 2020

A través de la banca online e-Crèdit, i utilitzant l’opció Cita Prèvia, el client pot reservar en qualsevol moment un dia i hora de visita per veure o parlar amb el seu gestor sense esperes.

El servei de Cita Prèvia està disponible dins de l’eina El Meu Gestor i visible a la pantalla de Posició Global. Per reservar un dia de visita amb el gestor, el client tan sols ha de prémer el botó Sol·licitar Cita Prèvia i indicar si prefereix una visita presencial o bé telefònica, i automàticament es genera la seva petició.

A més de poder demanar hora, l’eina El Meu Gestor també permet compartir i intercanviar missatges o documentació de manera segura i confidencial amb el gestor.

Què puc fer amb el servei de Cita Prèvia?

  • Demanar hora: el client pot proposar dia i hora per a una visita presencial o telefònica amb el seu gestor. Un cop formulada la petició, haurà d’esperar la resposta a través del correu electrònic informat.
  • Gestió de les cites: el client pot gestionar i mirar la data/hora de cada reunió, a més del gestor i el tipus de cita, des de l’opció Consultar.

El canal El Meu Gestor és un servei disponible per als nostres clients a través de la nostra banca online, l’e-Crèdit, perquè puguin tenir una relació més propera i còmoda amb el seu gestor.

Més informació: https://comercial.creditandorragroup.ad/ca/e-credit-6#el-meu-gestor 

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m