Tornar
30 Novembre, 2020

A Crèdit Andorrà seguim treballant per sensibilitzar la població de la importància de l’estalvi per a la jubilació. El banc posa a disposició dels clients una àmplia oferta d’opcions per poder planificar el futur de manera que cadascú trobi la que s’adapta millor a les seves necessitats i pugui estalviar de la millor manera possible. L’oferta inclou Plans de Jubilació i Plans de Pensions. A més, ambdós tipus de plans disposen de dues opcions d’estalvi:

Assegurat: estalviar amb la màxima tranquil·litat per obtenir un rendiment anual garantit que permeti als clients poder comptar amb un capital de cara a la jubilació.

Dinàmic: estalviar amb l’objectiu d’obtenir el millor rendiment possible de les aportacions fetes i, a més, adaptar la inversió en funció de l’edat del prenedor per obtenir la perfecta combinació rendibilitat-risc del capital invertit.

Aquests plans ofereixen avantatges importants:

  • Flexibilitat: es pot estalviar de manera progressiva i còmoda.
  • Estalvi: fent aportacions cada mes, s’aconsegueix un capital en el moment de la jubilació que permet rebre una renda addicional per mantenir el nivell de vida.
  • Inversió en el futur.
  • Rendibilitat: els plans de jubilació i pensions de Crèdit Andorrà ofereixen una rendibilitat lligada al perfil inversor del client.
  • Fiscalitat: els plans de pensions permeten que les aportacions que s’hi fan siguin deduïbles (segons la fiscalitat vigent).

Simulador online de jubilació

Crèdit Andorrà disposa d’un simulador de jubilació online mitjançant el qual els usuaris poden identificar quines seran les seves necessitats futures, planificar el seu estalvi a partir dels ingressos actuals i detectar què els manca per mantenir el mateix nivell de vida. La simulació es pot fer des de qualsevol dispositiu i permet variar les dades per adaptar el resultat a cada usuari. A més, l’eina genera un informe amb una proposta perquè l’usuari pugui complir amb les seves expectatives d’estalvi. Per accedir al simulador: https://comercial.creditandorragroup.ad/ca/simulador-de-pensio

Més informació: www.creditandorra.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m