Tornar
30 Novembre, 2020

A Crèdit Andorrà seguim treballant per sensibilitzar la població de la importància de l’estalvi per a la jubilació. El banc posa a disposició dels clients una àmplia oferta d’opcions per poder planificar el futur de manera que cadascú trobi la que s’adapta millor a les seves necessitats i pugui estalviar de la millor manera possible. L’oferta inclou

Simulador online de jubilació

Crèdit Andorrà disposa d’un simulador de jubilació online mitjançant el qual els usuaris poden identificar quines seran les seves necessitats futures, planificar el seu estalvi a partir dels ingressos actuals i detectar què els manca per mantenir el mateix nivell de vida. La simulació es pot fer des de qualsevol dispositiu i permet variar les dades per adaptar el resultat a cada usuari. A més, l’eina genera un informe amb una proposta perquè l’usuari pugui complir amb les seves expectatives d’estalvi. Per accedir al simulador: andorragroup.ad/ca/simulador-de-pensio (opens in a new tab)”>https://comercial.creditandorragroup.ad/ca/simulador-de-pensio

Més informació: andorra.ad” target=”_blank”>www.creditandorra.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m