Tornar
30 Novembre, 2020

De pel·lícula!

En el marc de la tercera edició d’ORDINO CLÀSSIC, una iniciativa cultural que té com a objectiu acostar a tothom la música clàssica a través d’un concepte més actual i modern, el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà han programat una nova cita per al mes de desembre. De pel·lícula! és una proposta musical i teatral en què les notes i la paraula s’entrellacen per homenatjar el món del cinema, que, a través de les seves històries, ens ha fet viatjar. Músics i actors faran passar una bona estona al públic i li faran reviure les bandes sonores acompanyades de diàlegs en viu, mentre es projecten els cartells de cada film interpretat. La proposta vol ser també un homenatge a la figura d’Ennio Morricone, desaparegut el mes de juliol passat.

El concert, que anirà a càrrec d’un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra format per Francesc Planella i Àlex Arajol (violins), Elias Porter (viola) i Carolina Bartumeu (violoncel), compta amb la participació dels actors andorrans Núria Montes i Boris Cartes, la selecció musical i els arranjaments de Francesc Planella, i la dramatúrgia, selecció de textos i direcció escènica de Joan Hernández.

Programa

Intro 2046 (Polonaise), Tema de James Bond, Harry Potter i la pedra filosofal, Esmorzar amb diamants (Moon River), El malson abans de Nadal, Eduard Manstisores, Els set magnífics, La missió, L’èxtasi de l’or, Cinema Paradiso, El bo, el lleig i el dolent, Fins que li va arribar l’hora, Els Gremlins, Moulin Rouge (El Tango de Roxanne), Outro 2046 (Polonaise)

Dia i hora: 20 de desembre, a les 12 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra

El concert es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat derivades de l’emergència sanitària. L’aforament és limitat.

Entrades ja a la venda. El preu és de 15 €.


Concert de Cap d’Any

En aquest mateix marc, s’oferirà el tradicional Concert de Cap d’Any. Amb el títol Desitjos per al nou any, un quintet de l’Orquestra Nacional Clàssica amb percussió interpretarà peces de Beethoven, Gluck, Mendelssohn, Schubert, Txaikovski, Elgar, Williams, Strauss I i Strauss II. Un programa per iniciar l’any amb molts bons desitjos. El concert estarà interpretat per un quintet de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, format per Francesc Planella, Sergi Claret (violí), Elias Porter (viola) i Daniel Claret (violoncel), acompanyats de Lluís Cartes (percussió).

Són les primeres hores d’un any que comença. Un any ple de bons propòsits i, aquest especialment, farcit de bons desitjos. Els músics han arribat i uns amfitrions molt especials els donen la benvinguda perquè omplin l’espai d’elegants sonoritats dignes d’un saló vienès de temps passats. Strauss, Txaikovski, Puccini o Mascagni, i els clàssics més populars, com Beethoven, Schubert o Mendelssohn, compartiran escena amb el toc de modernitat impressionista de Debussy.

Tot un plaer per als sentits més refinats, en una vetllada màgica per reconèixer les grans melodies que han acompanyat durant més de cent anys. Música. Música per abraçar l’esperança, l’optimisme i els millors desitjos per a l’any nou.

Dia i hora: 1 de gener, a les 19 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra

El concert es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat derivades de l’emergència sanitària. L’aforament és limitat.

La data de venda de les entrades s’anunciarà oportunament i es podran adquirir a la pàgina web d’Ordino Clàssic: www.ordinoclassic.ad, i a l’Oficina de Turisme d’Ordino al preu de 25 € la localitat.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m