Tornar
30 Novembre, 2020

Durant el mes de desembre continuen les activitats virtuals promogudes per la Fundació Crèdit Andorrà. Aquesta temporada, marcada per la crisi sanitària provocada per la Covid-19, la Fundació Crèdit Andorrà aposta per les activitats virtuals.

La proposta està pensada per poder seguir la formació en directe; per fer-ho, només s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: andorra.ad.


La Fundació Crèdit Andorrà organitza un any més la tradicional trobada de Nadal amb els usuaris de L’espai. Aquest any, en format virtual, tindrà lloc el 17 de desembre, a les 12 h i els usuaris de L’espai tornaran a passar una bona estona amb l’espectacle que va oferir el mag Joaquin Matas.

Per poder-hi accedir s’ha de fer a través de la plataforma virtual de L’espai, fent clic aquí.

La Fundació ha elaborat aquest vídeo amb els passos per poder-hi accedir.

Per tenir més informació també es pot trucar al número de telèfon 86 80 25, de dilluns a dijous, de 8.30 h a 16 h i els divendres, de 8.30 h a 14.30 h.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m