Tornar
30 Novembre, 2020


La Fundació Crèdit Andorrà col·labora amb la Campanya de Sensibilització de Càritas Andorrana amb una aportació al Banc d’Aliments de 60 caixes de productes d’higiene de la llar i corporal, més de 800 unitats. La Fundació ha ampliat durant els últims mesos el seu suport a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població. Les circumstàncies actuals, causades per la pandèmia de la Covid-19, han agreujat la situació econòmica de moltes famílies que s’acullen a aquestes ajudes.

La Fundació se suma a la demanda que ha fet l’organització per col·laborar en accions solidàries en favor de les persones i famílies més desfavorides d’Andorra. Càritas Andorrana posa èmfasi en la importància de treballar conjuntament, de manera eficaç i coordinada. Alhora vol fer prendre consciència del malbaratament alimentari, un dels eixos del seu compromís pedagògic amb la societat.

La Fundació Crèdit Andorrà col·labora amb el Banc d’Aliments des de l’any 2011. Durant aquest últim any s’ha ampliat la col·laboració arran de l’augment important de les demandes d’ajuda. Aquesta ajuda es materialitza, d’una banda, en vals de compra mensuals de productes frescos als supermercats, i de l’altra, en el subministrament de productes alimentaris, d’higiene i de la llar de primera necessitat. Des de l’inici de la col·laboració, la Fundació ha aportat al Banc d’Aliments més de 150.000 euros.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m