Tornar
30 Novembre, 2020

Crèdit Andorrà unificarà la marca a escala internacional amb la denominació Creand. La nova marca, única i global, ha de permetre al grup financer fer front als reptes de futur, centrats a consolidar el lideratge a Andorra, on el banc és pioner en innovació i servei al client, i a continuar creixent de manera focalitzada en les principals places on opera. 

Amb la nova denominació Creand, l’entitat vol transmetre els valors que l’han definit en el decurs de més de setanta anys de trajectòria: un banc de caràcter andorrà obert al món, líder i referent a Andorra, pioner i amb una clara voluntat de servei i de compromís amb les persones i el país. 

Uns valors que sintetitzen els orígens del banc, i als quals la nova marca dona continuïtat, però que renova i reforça en línia amb els nous temps, amb una marca més propera i moderna, capaç de transmetre per ella mateixa la voluntat de ser pioners en innovació, de progressar i de crear solucions noves en benefici dels clients i de la societat. El canvi apropa encara més el banc a la nova economia de la qual vol ser partícip, basada en la innovació i l’emprenedoria, valors que, d’altra banda, ens defineixen com a país i societat.

L’objectiu d’aquest canvi a una marca única també és fer un pas endavant com a grup financer internacional i de serveis globals, amb una mateixa marca a tots els països on es té activitat. Aquesta unificació ha de permetre incrementar les sinergies entre les diferents places, ser més eficients i eficaços en termes de comunicació, i cohesionar el sentiment de pertinença entre totes les persones que formen part del grup. 

La unificació de la marca s’aplicarà de manera gradual en els diferents països on el grup és present i es prescindirà de les marques locals de cada plaça financera. La nova denominació es declinarà en els diferents àmbits de negoci. A escala internacional, on el banc opera en l’àmbit de la banca privada i la gestió d’actius, la denominació global passarà a ser Creand Wealth Management i Creand Asset Management, respectivament, mentre que a Andorra serà Creand Crèdit Andorrà. 

El canvi de marca es durà a terme amb la realització prèvia, davant de les autoritats supervisores competents, de totes les comunicacions i els tràmits que, amb caràcter general, siguin necessaris, incloent-hi, si escau, l’obtenció de les autoritzacions que puguin ser preceptives.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m