Tornar
30 Novembre, 2020

Crèdit Andorrà ha arribat a un acord d’exclusivitat a Andorra amb la passarel·la de pagaments MONEI, fintech espanyola puntera en el sector, per facilitar els pagaments digitals a comerços, empreses i autònoms del país, amb l’objectiu d’impulsar el comerç electrònic a Andorra.

D’aquesta manera, Crèdit Andorrà, amb el seu TPV Crèdit Virtual, fa possible que la passarel·la de pagaments MONEI i les grans plataformes d’e-commerce s’integrin en els canals de venda dels negocis del país com una nova solució per simplificar les vendes en línia i per comptabilitzar en temps real i amb la màxima seguretat totes les operacions efectuades amb targeta. 

A través de Crèdit andorrà, qualsevol negoci del país ja es pot obrir al món, créixer i oferir l’experiència d’una botiga virtual o comerç electrònic. 

Els comerços, empreses i autònoms que estiguin interessats en aquest servei e-commerce poden entrar a la web de MONEI o posar-se en contacte amb un gestor de Crèdit Andorrà.

Més informació aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m