Tornar
28 Octubre, 2020

La via preferent va entrar en vigor el dia 1 de gener d’aquest any. Es tracta d’una via que regula l’itinerari que ha de seguir l’usuari dins del sistema sanitari i que promou l’accés a través del metge referent. Per tal que els usuaris puguin mantenir els percentatges de reembossament de la CASS existents fins ara, cal que sempre segueixin aquesta via.

Dins de la via preferent és indispensable que els usuaris tinguin assignat un metge referent. Per tant, en el cas que algun usuari encara no hagi escollit el seu, pot fer-ho a la mateixa consulta del metge de capçalera o el pediatre, a la Caixa Andorrana de Seguretat Social (www.cass.ad) o al Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, als centres d’atenció primària o al servei d’urgències, per exemple).

Des de Crèdit Andorrà posem a disposició dels nostres clients productes de salut que ofereixen cobertura tant dins com fora de la via preferent. Els productes disponibles són el PIAM, el Crèditsalut Plus i el Crèditsalut.

A més, fins al 31 de desembre, els clients tindran un 10% de descompte durant els sis primers mesos si contracten les nostres assegurances de vida, salut i baixa.

Més informació de la promoció: https://bit.ly/2y1XR21

* Productes contractats amb CA Vida Assegurances, SA

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m