Tornar
28 Octubre, 2020

En el marc del programa de millores en la seguretat dels pagaments online, les targetes de clients que disposin de contracte de banca online queden automàticament protegides per defecte amb el servei Comerç Electrònic Segur.

Recordem que el servei Comerç Electrònic Segur incrementa la seguretat dels pagaments online amb targetes mitjançant l’enviament d’un codi d’autenticació via SMS al mòbil del client en el moment de fer el pagament. Aquest sistema entra en funcionament quan el comerç on es fa la compra té el sistema habilitat.

Així doncs, és molt important tenir el mòbil ben informat al banc per tal de poder rebre l’SMS amb el codi d’autenticació, necessari per confirmar el pagament en les compres online.

Els clients poden validar i editar el seu telèfon mòbil a través de la banca online, del Servei d’Atenció al Client ( 88 88 88 ) o de la seva oficina o gestor.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m