Tornar
28 Octubre, 2020

En el marc de la tercera edició d’ORDINO CLÀSSIC, una iniciativa cultural que té com a objectiu acostar a tothom la música clàssica a través d’un concepte més actual i modern, el Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà, han programat per al mes de novembre dues noves cites.

La primera porta per títol Passió i tangos i és una història d’amor i desamor ballada al so d’un quartet format per l’acordió i la guitarra de Guitar Bellows, acompanyats d’un violí i un violoncel membres de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

La segona cita del mes de novembre anirà a càrrec del Trio Claret, que proposen un concert més clàssic, en un entorn més familiar i tradicional, i un programa amb peces de Beethoven, Boccherini, Schubert o Strauss, entre d’altres.

Programa

Passió i tangos

En un bar de Buenos Aires, uns ballarins reviuen les trifulgues de l’amor més punyent al compàs de la passió tanguera. Des d’un escenari, els músics interpreten les notes de les partitures més populars. Qui no s’ha enamorat al ritme dels tangos clàssics de Río de la Plata de Carlos Gardel, o s’ha desenamorat amb el tango més innovador d’Astor Piazzolla? Una història d’amor i desamor ballada al so d’un quartet format per acordió, guitarra, violí i violoncel.

Dia i hora: 8 de novembre, a les 12 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra

Entrades exhaurides.

Trio Claret

Després d’uns quants anys compartint escenaris amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA), Gerard Claret i els seus fills, Sergi i Jordi, van decidir engegar amb molta il·lusió aquest nou projecte de música de cambra.

En la primera part, el programa homenatja els grans clàssics, com Ludwig van Beethoven (en commemoració del 250è aniversari del seu naixement), Luigi Boccherini, Franz Schubert o Richard Strauss, amb peces escrites per a trio de corda. En la segona part del programa, el trio canviarà de registre i interpretarà tres peces del segle xx de marcada popularitat.

Dia i hora: 22 de novembre, a les 12.30 h

Lloc: església parroquial d’Ordino.

La data de venda de les entrades s’anunciarà oportunament. El preu és de 10 €.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m