Tornar
28 Octubre, 2020


Andorra-Unió Europea. El procés d’acostament del Principat a la Unió Europea. Cap a un acord d’associació és el títol del darrer llibre del professor Víctor Pou. L’autor hi analitza l’última fase del procés d’aproximació del Principat a la UE que, al seu parer, hauria de culminar amb un acord d’associació.

La publicació actualitza aquest procés d’acostament gradual i progressiu d’Andorra a la UE, que l’autor qualifica d’asimptòtic, amb un resum de les tres fases precedents: l’Acord duaner (1991), l’Acord de cooperació (2004) i l’Acord d’intercanvi d’informació fiscal (2015).

Les persones interessades a tenir-ne un exemplar poden demanar-lo a la seva oficina de Crèdit Andorrà.

El llibre també està disponible en format electrònic a la Sala de comunicació de la web corporativa.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m