Tornar
28 Octubre, 2020

Aquest hivern, els seguidors de Crèdit Andorrà Supporting, el canal de Crèdit Andorrà a les xarxes socials dedicat als patrocinis esportius, tindran l’oportunitat d’esquiar de franc participant en els nombrosos sortejos de forfets de temporada i de dia que tindran lloc els mesos vinents al Facebook i a l’Instagram de Crèdit Andorrà Supporting.

Estigueu atents a les xarxes Supporting. Es publicaran múltiples concursos durant els mesos de novembre i desembre i, a més, se sortejarà un anorac de l’equip nacional de la Federació Andorrana d’Esquí i la signatura de l’esquiador nacional preferit.

Crèdit Andorrà Supporting neix amb l’objectiu de donar informació detallada i immediata de les competicions i d’altres esdeveniments esportius patrocinats per Crèdit Andorrà, com ara les Crèdit Andorrà GSeries, els tornejos de golf, els campionats d’esquí alpí, les curses de muntanya o les competicions de BTT, entre d’altres.

Les xarxes amb els perfils Supporting són Facebook, Twitter, Instagram i YouTube.

Us animem a fer-vos seguidors de Supporting: podreu seguir el vostre esport preferit i optar a guanyar molts premis. Cliqueu ara i participeu-hi!

Seguiu-nos!

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m