Tornar
28 Octubre, 2020

A Crèdit Andorrà treballem cada dia per simplificar la vida dels nostres clients i oferir-los diversitat de serveis i productes que s’adaptin a les seves necessitats. Entre aquests serveis destaca Merkaat, el primer servei d’assessorament digital expert en inversions d’Andorra disponible en app i web app.

Merkaat combina el millor de la tecnologia amb el millor de l’assessorament personalitzat, factor que és especialment important en l’entorn actual, amb tipus d’interès negatius i mercats volàtils. Amb Merkaat, els usuaris poder comptar amb una cartera en fons d’inversió única d’acord amb el seu perfil inversor, les seves preferències i el seu objectiu d’inversió.

Per poder utilitzar el servei, el client ha de fer un test d’idoneïtat que permetrà determinar-ne el perfil inversor. D’aquesta manera, l’equip expert i especialitzat de Merkaat en productes d’inversió li pot proposar la cartera de fons més adequada a les seves preferències. La proposta de cartera inclou recomanacions de compres i vendes amb totes les explicacions necessàries per ajudar el client a prendre les seves decisions, i també l’opció de comprar i vendre online a l’instant sense haver de passar per l’oficina. Sempre que ho necessiti, el client té a la seva disposició suport en línia o presencial de l’equip de Merkaat per a tot el que pugui necessitar.

El procés d’alta per ser client de Merkaat és molt fàcil. Només cal clicar aquí i iniciar una videotrucada al moment amb un dels gestors, o bé demanar una cita. Si ja s’és client de Crèdit Andorrà, no es necessari fer la videotrucada i, per tant, disposar del nou compte Merkaat és encara més àgil.

Merkaat ofereix als seus clients un seguiment personalitzat mitjançant la plataforma digital, un telèfon fix de contacte (+376 888 444) o via WhatsApp (+376 393 459).

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m