Tornar
28 Octubre, 2020

Durant el mes de novembre continuen les activitats a L’espai, el centre social d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà.

Aquesta nova temporada, marcada per la crisi sanitària provocada per la Covid-19, la Fundació Crèdit Andorrà aposta per les activitats virtuals. La proposta està pensada per poder seguir la formació en directe; per fer-ho només s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: www.fundaciocreditandorra.ad.

La plataforma de formació virtual de L’espai, a través de la qual es desenvolupa el programa ‘Envelliment saludable’ aquesta temporada, compta amb més de 110 subscriptors i les càpsules formatives tenen una mitjana de 80 visualitzacions. Les que desperten més interès, com les relacionades amb les noves tecnologies, arriben a acumular més de 120 visualitzacions.

Taller de Power Point: un taller en el qual els usuaris podran aprendre a crear diferents presentacions amb imatges, gràfics i totes les eines de què disposa el programa.

Dies i hores: del 3 de novembre al 17 de desembre, dimarts i dijous, d’11 a 12 h.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m