Tornar
17 Setembre, 2020

El Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà presenten la tercera edició d’ORDINO CLÀSSIC, una iniciativa cultural que té com a objectiu acostar a tothom  la música clàssica a través d’un concepte més actual i modern. La programació de la nova edició anirà del 18 d’octubre del 2020 a l’1 de gener del 2021.

La tercera edició d’ORDINO CLÀSSIC, marcada per la crisi sanitària provocada per la Covid-19, aposta de manera ferma per donar veu als artistes del país. Així, amb la col·laboració de la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, s’ha organitzat un cartell que inclou cinc actuacions ben diferenciades i destinades a un públic variat.

La cita inaugural estarà protagonitzada per un quintet de corda de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, que amb el títol Música per a la memòria, vol retre un sentit homenatge a la gent gran del nostre país, el col·lectiu que més ha patit en aquesta crisi sanitària.

Durant el mes de novembre s’han programat dues noves cites. En la primera, sota el títol de Passió i tangos, gaudirem d’una història d’amor i desamor ballada al so d’un quartet protagonitzat per l’acordió i la guitarra de Guitar Bellows, acompanyats del violí i del violoncel de membres de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

La segona cita del mes de novembre anirà a càrrec del Trio Claret, que ens proposarà un concert més clàssic, en un entorn més familiar i tradicional, amb un programa amb obres de Beethoven, Boccherini, Schubert o Strauss, entre d’altres.

Endinsats ja al mes de desembre, gaudirem d’un concert De pel·lícula!, una proposta musical i teatral protagonitzada per un quartet de cordes de l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, acompanyats d’actors professionals del país.

La cloenda de la tercera edició d’ORDINO CLÀSSIC serà el destacat i tradicional Concert de Cap d’Any, amb l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra.

Programa

  • Música per a la memòria, a l’Auditori Nacional d’Andorra
  • Passió i tangos, a l’Auditori Nacional d’Andorra
  • Trio Claret, a l’església parroquial d’Ordino
  • De pel·lícula!, a l’Auditori Nacional d’Andorra
  • Concert de Cap d’Any, a l’Auditori Nacional d’Andorra

La data de venda de les entrades per als diferents concerts es comunicarà oportunament

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m