Tornar
17 Setembre, 2020

Crèdit Andorrà i l’escola de direcció IESE Business School posen en marxa la nova Càtedra Crèdit Andorrà d’Emprenedoria i Banca, sota la direcció d’Albert Fernández, professor dels departaments de Comptabilitat i Control i d’Iniciativa Emprenedora.

Fernández pren el relleu de Josep Maria Rosanas, que fins ara havia dirigit l’anterior Càtedra Crèdit Andorrà a l’IESE, centrada en Mercats, Organitzacions i Humanisme, de la qual el mateix Fernández havia estat titular, per reenfocar-la a donar resposta a la nova realitat de les empreses, en què la generació de valor traspassa l’àmbit purament de negoci per contribuir a la generació de riquesa per al conjunt de la societat.

La presentació pública de la Càtedra va tenir lloc el 29 de setembre passat, en una roda de premsa virtual amb els mitjans de comunicació seguida d’una conferència web a càrrec de Montse Guardia, directora general d’Alastria Blockchain Ecosystem, titulada «Blockchain, una nova visió d’Internet per generar valor.»

Llegir-ne més

Nota de premsa de la nova Càtedra

Vídeo de la conferència de Montse Guardia

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m