Tornar
17 Setembre, 2020

El programa d’hiperacceleració empresarial de Crèdit Andorrà, Scale Lab Andorra, ha invertit en quatre empreses durant el primer any de funcionament. Scale Lab Andorra és un programa d’inversió i d’acompanyament empresarial adreçat a start-ups que té per objectiu facilitar la consolidació i/o l’expansió de les empreses seleccionades.

Les empreses en què Scale Lab Andorra ha invertit fins ara són ByHours, Consentio, Made of Genes i Nemuru.

  • ByHours és la primera plataforma de reserva de microestades en hotels, i s’ha considerat un projecte adequat a les necessitats locals alhora que pot ser rellevant per a la promoció del turisme. Actualment, Andorra ja té sis hotels a la plataforma.
  • Consentio és una plataforma d’intermediació per a comerciants de fruita i verdura. L’eina agilitza i optimitza de manera còmoda i simple la interacció entre els operadors del sector hortofructícola i agroalimentari. En el procés de selecció s’han valorat les possibilitats de digitalització del procés d’importació i exportació que pot oferir a Andorra.
  • Made of Genes és una start-up biosanitària derivada de Genomcore, que ofereix serveis de salut personalitzada i un test innovador a escala mundial per donar resposta a la crisi de la Covid-19. L’empresa dona servei en territori andorrà gràcies als acords a què ha arribat amb laboratoris d’anàlisis clíniques del país.
  • Nemuru és una plataforma tecnològica per administrar préstecs 100% online. L’empresa fa de mitjancera entre el professional, el client i el banc per oferir vies de finançament immediates i flexibles associades a la venda de serveis. Les fintech són un sector estratègic per a Andorra i permeten possibles sinergies amb la plaça financera del país.

Oferta de valor per als clients

A través de Scale Lab Andorra, Crèdit Andorrà ofereix als clients la possibilitat d’invertir en un producte financer vinculat a empreses innovadores amb un elevat potencial de creixement, a més de permetre’ls accedir a aquestes propostes qualificades i participar en les accions de seguiment.

La inversió es fa a través del Compartiment SIO Strategic Investment Opportunities Sicav – Scale Lab, un producte nou, diferencial i d’actualitat, que aporta valor afegit a l’oferta de productes d’inversió que el Banc té a disposició dels clients.

Amb el programa Scale Lab Andorra també es vol facilitar la realització de proves de concepte i la implementació de noves solucions al territori a fi de posicionar el Principat com un entorn adequat per al desenvolupament de projectes emprenedors amb projecció internacional.

Amb aquest objectiu, el programa simplifica també la possible arribada de les empreses a Andorra a través de suport professional i de serveis personals, perquè aprofitin els avantatges diferencials que ofereix el país.

Més informació

Scale Lab Andorra

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m