Tornar
17 Setembre, 2020

A Crèdit Andorrà avancem cap a una altra manera de fer banca: més còmoda, més àgil i sobretot més adaptada als temps que vivim. En definitiva, una banca digital més preparada per al futur.

Per això, apostem per oferir solucions digitals innovadores per simplificar la vida dels clients. Perquè ara és hora de DESCOMPLICAR-SE.

Com DESCOMPLICAR-SE?

Amb les millors solucions de banca digital a la mida de tots els clients, tant particulars com empreses. Perquè DESCOMPLICAR-SE vol dir gestionar els comptes quan es vulgui i des d’on es vulgui, tenir solucions òptimes de pagament mòbil i de cobrament online, o disposar de serveis d’assessorament digital en inversions, entre moltes altres opcions que ofereix Crèdit Andorrà.

e-Crèdit

El nostre servei de banca online gratuït, e-Crèdit, permet als clients fer un seguiment consultiu de 360° de totes les posicions i inversions i, si ho desitgen, operar.

Per oferir aquest ampli servei, l’e-Crèdit posa a disposició dels clients:

  • Funcionalitats: per fer les operacions diàries (consultar els moviments de comptes i targetes, transferències, correspondència, descarregar rebuts…) i un seguiment de les inversions amb La meva cartera i Crèdit Broker.
  • Connectivitat: utilitzant el canal El meu gestor per comunicar-se i intercanviar documents amb seguretat i confidencialitat.
  • Personalització: visual i multidispositiu, per adaptar-se al màxim a les necessitats dels clients.
  • Accés multidispositiu: a través de l’aplicació e-Crèdit, que permet l’accés en qualsevol lloc i moment.
  • Seguretat: incorpora els sistemes de seguretat més sofisticats per garantir la màxima confidencialitat en les operacions. Aquests sistemes de seguretat, únics i intransferibles, permeten al client accedir a l’e-Crèdit de manera fàcil i segura, i garantir l’execució de totes les seves ordres.
  • Ajuda: per a qualsevol dubte, el client sempre pot accedir al centre d’ajuda de l’e-Crèdit: https://help.e-credit.ad/ca/comencar.

Per donar-se d’alta a l’e-Crèdit, els clients ho poden fer trucant al telèfon +376 88 88 88, i en menys de cinc minuts ja podran accedir a aquest servei sense haver-se de desplaçar a l’oficina.

Clica aquí per a més informació de l’e-Crèdit

Millor Banc Digital d’Andorra 2020

Aquesta manera d’entendre la banca ha estat reconeguda a escala internacional amb el premi Millor Banc Digital d’Andorra 2020, atorgat per la publicació Global Banking & Finance Review.

És un reconeixement al model de gestió de Crèdit Andorrà, caracteritzat per una aposta ferma per la transformació digital que ha portat l’entitat a ser pionera en solucions digitals innovadores per donar resposta a les noves necessitats dels clients.

Més informació

www.eshoradedescomplicarse.com

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m