Tornar
17 Setembre, 2020

Durant el mes d’octubre continua la formació virtual a L’espai, el centre social, d’activitats i formació de la Fundació Crèdit Andorrà. Com a novetat, oferirà un taller preventiu sobre salut nutricional, que s’afegeix als cursos i tallers que ja s’hi estan duent a terme, com els de telèfon mòbil, informàtica i llengües.

El dia 14 d’octubre, a les 16 hores, tindrà lloc el taller Menú equilibrat i econòmic, on podreu comparar aliments amb continguts similars de nutrients i es proposaran combinacions que garanteixen una bona alimentació.

Aquesta proposta de la Fundació Crèdit Andorrà està pensada per poder seguir la formació en directe. Per fer-ho s’ha de tenir en compte el dia i l’hora de cada activitat i connectar-s’hi a través de la plataforma de formació virtual de L’espai, a l’adreça següent: andorra.ad

En aquest tutorial podeu veure els passos que heu de seguir per accedir a la plataforma de formació. (Vegeu tutorial)

O bé podeu accedir-hi directament fent clic aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m