Tornar
17 Setembre, 2020

Crèdit Andorrà patrocina novament la Jornada de la Innovació i les Noves Tecnologies d’Andorra (Inntec), que tindrà lloc el 17 de desembre en format digital.

El tema de la jornada serà «Eficàcia digital en l’empresa» a través dels sistemes Robotic Process Automation i Digital Payments Superapps, dos àmbits que s’han accelerat amb la crisi sanitària per la Covid-19.

Robotic Process Automation se centra en l’automatització de procediments repetitius, un dels projectes de transformació digital amb un retorn més ràpid i fàcil d’implementar. Per la seva banda, Digital Payments Superapp mostra com els canals de pagament on i offline estan convergint en un de sol, el mòbil. Aquest canvi disruptiu en el procés de compra i fidelització està transformant tots els sectors de la intermediació: bancs, detallistes i serveis de viatges inclosos.

A la jornada hi participaran ponents de la talla de Sergio Colado, CEO de Nechi Group; Fernando Aparicio, director i fundador d’Amvos Digital, i Nicolas Riegert, fundador i CEO de PayXpert.

Crèdit Andorrà hi participarà amb una ponència sobre la revolució dels pagaments, a càrrec de Sandra Sancho, responsable de Transformació Digital Clients i Nous Canals.

L’entitat manté el suport a la jornada en línia amb la seva estratègia digital i d’innovació tecnològica, amb una aposta per respondre a les noves necessitats dels clients a través de l’impuls de serveis digitals innovadors.

Inscripció gratuïta.

Per a més informació o inscripcions

www.inntec.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m