Tornar
20 Agost, 2020
  • Jornades Europees del Patrimoni

Actuació musical a càrrec del Duet Daura, format per dos músics vinculats a la Fundació ONCA: Pilar Planavila (acordió) i Ivan Caro (gralla, flabiol, ocarina, flauta…). El concert s’organitza amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni i el repertori es basa en melodies, principalment del Pirineu, amb una selecció de temes pensats per escoltar, cantar i ballar.

Dia i hora: 19 de setembre, a les 19 h

Lloc: Era Gran de Casa Rossell

L’entrada és lliure amb aforament limitat. Per a més informació i reserva prèvia obligatòria, cal trucar al telèfon (+376) 836 908.

  • Concert de Meritxell

En aquesta edició, els protagonistes seran els joves estudiants de corda de la Jonca, acompanyats per músics professionals de l’ONCA. Tots ells seran dirigits per Jordi Coll, violí de l’ONCA, que, amb la col·laboració d’Albert Gumí, comissari artístic de la Fundació ONCA, han dissenyat un programa exclusiu per a cordes.

Amb el títol «Innovació i dinamisme. Un viatge del Settecento venecià a l’Anglaterra del segle xx», s’interpretarà L’incoronazzione di Dario RV 719, d’Antonio Vivaldi; Simfonia a quatre en La, de Johann Stamitz; Capriol suite, de Peter Warlock; Vals núm. 2 de la Suite per orquestra de varietats, de Dmitri Xostakóvitx, i L’última primavera, d’Edward Grieg, peça que s’interpretarà en record de les víctimes de la Covid-19 a Andorra.

El programa està dissenyat especialment per fomentar el creixement musical, humà i artístic dels joves instrumentistes de corda del país.

Dia i hora: 20 de setembre, a les 12 h

Lloc: Auditori Nacional d’Andorra a Ordino

Davant la situació d’emergència sanitària l’aforament de l’Auditori és limitat i cal adquirir les entrades a www.onca.ad, al preu de 5 € la localitat.

El concert compta amb la col·laboració de la Fundació Anna Riera.

Concert de Meritxell
Tradicional Concert de Meritxell de la Fundació Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra
  • Concert familiar

Concert familiar Son, soneta, de la companyia Daquidallà, adreçat als més petits i petites de la casa, amb cançons dolces i senzilles que proposen sempre un joc entre l’infant i l’adult, que l’acompanyarà en els seus primers contactes amb el món de la música a través de la seva veu. L’escenografia s’articula a partir d’un espai casolà i proper a l’infant, el del dormitori.

Dia i hora: 26 de setembre, a les 16 h, a les 17.15 h i a les 18.30 h.

Lloc: Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Davant la situació d’emergència sanitària, l’aforament de l’auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià és limitat i cal adquirir les entrades a www.onca.ad, a partir del dia 14 de setembre. El preu és de 10 € per grup familiar (màxim 4 persones).

El concert compta amb la col·laboració del Comú de Sant Julià de Lòria i formarà part dels actes programats amb motiu de la Ciutat Medieval de la parròquia.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m