Tornar
20 Agost, 2020

Crèdit Andorrà ha renovat i ampliat el web del fons d’art (www.artcreditandorra.com). La iniciativa s’emmarca en la línia estratègica de digitalització de productes i serveis que l’entitat impulsa des dels darrers anys i que ara estén a l’àmbit del coneixement i la cultura, fet que li ha suposat el reconeixement de Millor banc digital d’Andorra concedit per Global Banking & Finance Review.

L’espai web cedeix tot el protagonisme a les obres d’art, amb un disseny molt visual per arribar tant a usuaris especialitzats com al públic en general.

El fons destaca per la important col·lecció pictòrica dels artistes més representatius de l’època daurada de la pintura catalana, i s’hi afegeix ara un conjunt de 68 monedes d’or en perfecte estat de conservació.

Més informació: nota de premsa

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m