Tornar
20 Agost, 2020

L’empresa certificadora TÜV Rheinland ha mantingut a Crèdit Andorrà la certificació ISO 14001:2015 del seu Sistema de Gestió Ambiental (SGA), que ratifica el compromís del Banc de minimitzar l’impacte en l’entorn de la seva activitat.

La certificació destaca la solidesa i la fortalesa del sistema i el fet d’haver incorporat el procés de digitalització i d’eficiència de l’entitat com a vector per a les diferents iniciatives mediambientals.

Entre les actuacions que es destaquen hi ha la publicació de la nova web del Sistema de Gestió Ambiental sga.creditandorragroup.com/, la compra de material seguint criteris ecològics i els esforços per minimitzar el consum de paper, un dels principals impactes ambientals del Banc, amb la reducció de 3.563 kg de paper durant el 2019.

Llegir més

Sala de comunicació

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m