Tornar
20 Agost, 2020

El mes de juliol passat es va iniciar l’activitat de la nova xarxa de caixers compartits per tots els bancs i distribuïts per diversos punts del Principat d’Andorra. Aquesta xarxa neix fruit del projecte liderat des d’Andorran Banking, per part de les entitats bancàries, per optimitzar-la arreu del país i garantir que, geogràficament, es doni servei a totes les parròquies.

El nombre de caixers de la nova marca s’anirà incrementant progressivament fins a arribar a un total d’onze, que s’aniran instal·lant en els propers mesos sota la marca «Caixer 24 h». En aquesta primera fase, els caixers disponibles al país són tres i estan situats a:

  • Escaldes-Engordany – Av. Carlemany, 109
  • Sant Julià de Lòria – Avinguda Verge de Canòlich, 17-19
  • Pas de la Casa – Av. Consell General, 10
Caixers
Xarxa de caixers de les entitats del país


Les operacions disponibles en aquests caixers són els reintegraments. Aquesta operativa no varia i seguirà com fins ara, tant pel que fa a la usabilitat com a les comissions; es podrà treure a dèbit sense cost i a crèdit amb les comissions establertes pel banc.

Per part de Crèdit Andorrà, aquesta xarxa compartida de caixers complementa la renovació integral que vol dur a terme en tota la seva xarxa de caixers de les oficines. D’aquesta manera, quan acabi el projecte, els caixers del Banc quedaran totalment renovats, amb uns terminals més moderns i adaptats a les necessitats actuals del mercat (pantalles multitàctils a color i amb un millor nivell d’usabilitat).

Més informació a la nota de premsa d’Andorran Banking: https://www.andorranbanking.ad/aba_news/es-posa-en-funcionament-la-nova-xarxa-de-caixers-compartida-caixer-24h/

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m