Tornar
20 Agost, 2020

Des de Crèdit Andorrà seguim treballant per estar al costat dels nostres clients. Per això, hem prorrogat la promoció disponible en les nostres assegurances fins al 31 d’octubre. Fins aleshores, els nostres clients poden seguir comptant amb un 10% de descompte durant els sis primers mesos en les nostres assegurances de vida, salut i baixa.

A més, el client pot contractar les assegurances a distància, sense necessitat de desplaçar-se a les oficines. Per fer-ho, tan sols ha de trucar al 88 88 88 o, si ho prefereix, al seu gestor o oficina, i en menys de cinc minuts tindrà la pòlissa activada i disponible. Més informació de la promoció a: https://bit.ly/2y1XR21  

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m