Tornar
9 Juliol, 2020

Amb la campanya «El meu cor botiga per Andorra», Crèdit Andorrà vol estar a prop dels comerços del país i donar-los l’impuls necessari per reactivar el seu negoci. Per això, gràcies a aquesta campanya, els comerços clients poden multiplicar x3 les seves vendes i guanyar fins a 1.000 euros. A més, aquesta campanya també reparteix premis cada setmana i cada mes entre totes les compres fetes amb qualsevol targeta de crèdit.

Els comerços han de marcar la tecla 3 del seu TPV i totes les targetes, siguin del banc que siguin, hi participaran. Si el client té una targeta de Crèdit Andorrà, entra automàticament en cada sorteig, sense haver de fer res més. És en el cas de targetes de la resta de bancs nacionals o internacionals que el comprador ha de registrar-se en el formulari per deixar les seves dades de contacte.

Des del llançament de la campanya, s’han fet 8 sortejos i s’han premiat 16 persones, ja que el premi és doble. Així doncs, han guanyat 8 clients compradors i 8 comerços venedors, amb un total de 6.924 € en premis. Es poden consultar els guanyadors aquí.

També hi ha disponibles dos sortejos addicionals per premiar exclusivament totes les compres que facin els clients de les targetes Carnet Jove 16PUNT30 i ACA Master, un per cada model de targeta.

Més informació a: www.botigaperandorra.com

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m