Tornar
9 Juliol, 2020

Aquest estiu, els seguidors de Crèdit Andorrà Supporting, el canal de Crèdit Andorrà a les xarxes socials dedicat als patrocinis esportius, podran guanyar, entre d’altres, invitacions de green fees de golf, del Family Park de Grandvalira o del Bike Park de Vallnord, gràcies als nombrosos sortejos que s’organitzen a través de la pàgina de Facebook.

Poden participar-hi totes les persones majors d’edat que tinguin activat el ‘M’agrada’ a la pàgina de Facebook de Supporting i que contestin correctament les preguntes que es publicaran durant els mesos de juliol i agost. Els guanyadors rebran premis molt atractius per gaudir en família, en parella o amb els amics.

Crèdit Andorrà Supporting neix amb l’objectiu de donar informació detallada i immediata de les competicions i altres esdeveniments esportius patrocinats per Crèdit Andorrà, com ara les Crèdit Andorrà GSeries, tornejos de golf, campionats d’esquí alpí, curses de muntanya o competicions de BTT, entre d’altres.

Animem tots els clients a fer-se seguidors de les xarxes de Supporting i així poder optar a guanyar molts premis!

Segueix els perfils de Supporting!

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m