Tornar
9 Juliol, 2020

La Fundació Crèdit Andorrà amplia fins al dia 27 de juliol el termini per sol·licitar les beques d’excel·lència per a estudis de màster a l’estranger. Aquesta mesura excepcional s’ha pres perquè els estudiants interessats a sol·licitar les beques puguin gestionar la documentació necessària amb les universitats, ja que fins ara molts tràmits administratius s’han vist afectats per les mesures aplicades a causa de la crisi sanitària.

Les bases de la convocatòria de beques, juntament amb el formulari de sol·licitud, estan a disposició dels candidats a la web de la Fundació: www.fundaciocreditandorra.ad. Les candidatures s’han de presentar abans del dia 27 de juliol, a les 13 h, a la Fundació Crèdit Andorrà (Av. Meritxell, 80, edifici Crèdit Centre, Andorra la Vella, telèfon 88 88 80).

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m