Tornar
9 Juliol, 2020

Crèdit Andorrà ha estat guardonat com a Millor banc digital d’Andorra 2020 per la publicació financera de referència Global Banking & Finance Review. Aquests premis, valorats per la comunitat bancària i financera internacional, són un reconeixement a l’excel·lència i posen en relleu la innovació, l’estratègia i els canvis progressius i inspiradors que duen a terme les entitats participants. El guardó representa un reconeixement al model de gestió de Crèdit Andorrà, caracteritzat per una aposta ferma per la transformació digital, que ha portat l’entitat a ser pionera en solucions digitals innovadores.

En aquest sentit, el guardó atorgat per Global Banking & Finance Review és un reconeixement a la digitalització i a la innovació tecnològica de Crèdit Andorrà. El Banc impulsa l’ús de serveis digitals per donar resposta a les noves necessitats, usos i costums dels usuaris. Com a exemples destacats de serveis digitals innovadors, l’entitat ha estat pionera a oferir pagaments mòbils a través de l’app Crèdit Wallet, a desenvolupar Merkaat, un assessor 100% digital en fons d’inversió, o a posar a disposició dels clients un canal d’atenció via WhatsApp. També destaca la possibilitat que ofereix el Banc de contractar productes i serveis a distància amb signatura digital.

El reconeixement també valora els productes que l’entitat té al servei dels negocis. D’una banda, el TPV Virtual, una passarel·la de pagament online perquè els clients puguin fer vendes en línia i acceptar pagaments ordenats amb targetes a través d’una plataforma segura de comerç electrònic. D’altra banda, el TPV Crèdit Link, que permet fer cobraments via e-mail, SMS o WhatsApp sense necessitat de tenir una pàgina web.

Amb el concepte ‘Descomplicar-se, que engloba l’estratègia digital del Banc, es vol donar a conèixer el valor afegit que aporten els serveis digitals de què disposa l’entitat i que l’han fet mereixedora d’aquest guardó, uns serveis que permeten avançar cap a una banca més còmoda, més àgil i més preparada per al futur i per simplificar la vida dels clients.

Crèdit Andorrà desenvolupa contínuament iniciatives innovadores centrades a millorar el servei i l’experiència del client amb l’aplicació de noves tecnologies.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m