Tornar
9 Juliol, 2020

La Fundació Crèdit Andorrà, després de la bona acceptació que ha tingut durant el període de confinament l’Aula Virtual de L’espai, i amb la voluntat d’atendre les inquietuds de les persones més grans de 60 anys, dona continuïtat al projecte durant els mesos d’estiu. Així doncs, durant els mesos de juliol i agost aquesta plataforma seguirà activa.

Actualment hi participen més de 120 persones i s’ofereixen més de 360 activitats entre cursos, tallers i iniciatives proposades pels voluntaris. A la plataforma s’hi han publicat més de 190 missatges amb informació d’interès general i sobre les diferents activitats que du a terme la Fundació Crèdit Andorrà paral·lelament a la formació que s’hi ofereix.

Es pot accedir a l’Aula Virtual de L’espai des de www.fundaciocreditandorra.ad

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m