Tornar
9 Juliol, 2020

La publicació internacional Global Banking & Finance Review ha reconegut per sisè any consecutiu Crèdit Andorrà com a Millor banc en RSC al Principat per la seva política de responsabilitat social. Aquest guardó valora el compromís que manté Crèdit Andorrà amb la societat, a través de les accions de responsabilitat social que duen a terme el Banc i la seva Fundació i que inclouen pràctiques de bon govern i diferents iniciatives en l’àmbit educatiu, cultural i de la salut, així com de suport a l’economia i al teixit empresarial.

El guardó també destaca el programa de gestió ambiental de l’entitat, eix clau de l’estratègia de responsabilitat social corporativa del Grup Crèdit Andorrà i que representa el seu reiterat compromís ambiental, impulsant accions per reduir els impactes i emprenent iniciatives per promoure una consciència sostenible entre els empleats, els clients, els proveïdors i el conjunt de la societat.

Aquest compromís situa Crèdit Andorrà com a banc andorrà pioner en la protecció de l’entorn. Crèdit Andorrà està adherit al Pacte Mundial de les Nacions Unides i ha adoptat l’Agenda 2030, Transformar el nostre món, per contribuir a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m