Tornar
9 Juliol, 2020

Amb el lema «Andorra és teva», l’Associació Carnet Jove busca fer descobrir als joves d’Andorra les millors rutes de muntanya i ciclistes, plans d’aventura de dia i de nit i un munt de consells. Agrupats en diferents categories segons les temàtiques, el Carnet Jove Andorra mostra el millor del país perquè els joves passin a Andorra un estiu únic i ple de descomptes. Una forma diferent i enriquidora de descobrir Andorra.

A més, els joves que demanin ara la targeta Carnet Jove 16PUNT30 s’emportaran de regal una motxilla nevera per gaudir encara més de l’estiu. I els que ja tenien la targeta, també la poden aconseguir portant un amic que demani una targeta nova.

Més informació aquí.

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m