Tornar
5 Juny, 2020

Crèdit Andorrà, a través del Sistema de Gestió Ambiental, es va sumar al Dia mundial del medi ambient, el 5 de juny, facilitant una sèrie de recomanacions sobre els residus d’un sol ús dels equips de seguretat.

Ara que a poc a poc tots ens anem incorporant als nostres llocs de treball, volem conscienciar la població oferint una breu guia per saber on s’han de llançar guants, mascaretes i envasos de solucions hidroalcohòliques.

Pots consultar tots els consells aquí.

El Sistema de Gestió Ambiental representa el compromís del Banc amb el desenvolupament sostenible, per contribuir al creixement econòmic, la millora social i la protecció de l’entorn. Estem convençuts que aquest és el millor camí cap al món que tots volem.

#DMMA #PerLaNatura #compromesosambelfutur

No et perdis res

Subscriu-te a la nostra newsletter i rebràs les novetats del nostre blog al teu correu electrònic.

Subscriure’m